sobota 29. září 2012

Vlasová kosmetika

Přeji všem krásný prodloužený víkend,

dnes žádné okecávání, přejdeme rovnou k věci. Jednat se bude o produkty, které jsem nově za poslední dobu vyzkoušela a na závěr dodám mou stálici na suché a roztřepené konečky.



L´OREAL ELSEVE NUTRITION LUMIЀRE MASKA NA MELÍROVANÉ VLASY
Když jsem se rozhodla, že se oddám své kamarádce Zuzce, aby mi vytvořila ombre hair, věděla jsem, že dám svým vlasům pěkně zabrat. Na tuhle masku jsem narazila úplnou náhodou v Intersparu při cestě pro rohlíky. Cenu už si přesně nepamatuji, ovšem víc  než 70Kč to prostě nebylo. Hned po otevření jsem ale věděla, že to prostě musím doma mít, protože ta vůně! Áááá..... To bylo něco božského. Přiznám se, že jsem se na něj jinde nekoukala, takže ani nevím, kolik stojí normálně. Maska je na melírované vlasy. Já jí používám na mé, po zesvětlení dosti zničené konečky a musím říct, že funguje naprosto parádně. Maska je pudinkové konzistence se stříbrnými částečkami a obsahuje mateří kašičku. Vlasy prosuším lehce ručníkem, nanesu tak do půlky vlasů a hlavně do konců masku, nechám max 3minutky působit a poté opláchnu. Vlasy se daleko lépe rozčesávají, nejsou tak suché a dokonce se i více lesknou. A i po vysušení krásně voní. Takhle maska se stala momentálně mojí nedílnou součástí a dopouručuji jí všem, co mají tak poničené vlasy, jako teď já.




GARNIER ULTRA DOUX ŠAMPON PRO BARVENÉ VLASY

Tenhle šampon má být ochrana barevných, nebo melírovaných vlasů. Obsahuje arganový olej a brusinky. Voní příjemně - neurazí ani nenadchne. Opět jsem ho kupovala v akci u Rossmanna za 39Kč. Za tu cenu jsem s ním spokojená, zázraky od něj rozhodně nečekejte. Vlasy při mytí hezky napění, umyje, nijak extra po uschnutí je neprovoní. Nemám mu co vytknout, jen se mi zdá, že se mi vlasy rychleji mastí. Za tu cenu proč ne, ale že bych ho příště musela mít nutně zas, to říct nemůžu. 





GARNIER FRUCTIS VOLUME RESTRUCTURE XXL 

Z tohohle tužidla jsem trochu zmatená. Schválně jsem si koupila  extra silně tužící číslo 5. A že by nějak extra tužilo, to se prostě říct nedá. Co potom s vlasy dělá číslo 1, nedokážu vůbec pochopit. Cena opět v akci, mám tušení 59Kč. Jeho veliké plus je, že vlasy vůbec neslepuje, takže vám na hlavě neudělá velkou slepenou helmu. Nemůžu ale říct, že by nějak tužilo, já nepozoruji po použití skoro žádné změny, ať už ve struktuře vlasu, nebo ve zvětšení objemu. Moc hezky voní, ale to u tužidla vážně nestačí. Nechápu tedy smysl tohoto tužidla a určitě po tom samém příště v drogérce nesáhnu. 

Věčně někde ztrácím víčka. Nevím, jestli jsem na to takový specialista
 jen já, nebo je takový expert i někdo z vás :D



AVON ADVANCE TECHNIQUES SÉRUM NA SUCHÉ KONEČKY VLASŮ

Tohle sérum používám už nějakou řádku let a jsem mu stále věrná, Přiznám se, že jsem nic jiného na suché konečky nikdy nepoužívala, takže nemám s čím srovnávat. Hezky jemně nevtíravě voní a je tak zvláštně "mastné". Nedokážu to asi dost dobře poznat, kdo ho znáte víte. Není to prostě klasická olejová mastnota. Vtírám ho bud do ručníkem vysušeních konečků vlasů, a nebo až na konec po fénování jen do konečků a opravdu velice malé množství. Konečky po něm nejsou mastné, ale hezky se lesknou a mám pocit, že se tolik netřepí. Já mám tuhle lahvičku určitě více než rok a mám spotřebováno něco málo přes půlku. Když na něj má Avon akci, dá se koupit za 99Kč, což je podle mě více než dobrá cena.


A co používáte na vlasy vy? Máte se své sbírce na vlasy něco, na co prostě nedáte dopustit? A co pomáhá vám na roztřepené konečky? :)


Mějte krásný zbytek večera a zase příště ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat